Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΣΣΑΒΕΤΕΙΑΣ


Ο Διευθυντής, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών, ο σύλλογος των γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ ευχαριστούν πολύ τους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε συνέδραμαν οικονομικά και υλικά έτσι ώστε να μπορέσουμε να απαλύνουμε τον πόνο και να προσφέρουμε λίγη χαρά στους ανήλικους κρατούμενους του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Κασσαβέτειας, προσφέροντας συμβολικά αλλά καθημερινής ανάγκης δώρα, στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012.

ΧΟΡΗΓΟΙ
  1. Γραφείο Φυσικής Αγωγής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας (Παροχή Αθλητικού Υλικού).
  2. ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων (Δωρεάν μετακίνηση μαθητών).
  3. Κρεοπωλείο «ΣΤΕΛΙΟΣ».
  4. Κα Ζιγγιρίδου Σπυριδούλα.
  5. Οικογένεια Κούρη.
  6. Οικογένεια Μαμούρα.
 Στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, οι μαθητές και οι ανήλικοι κρατούμενοι παρακολούθησαν DVD που φτιάχτηκε από τους ίδιους με προβληματισμούς των ατόμων πίσω από τα κάγκελα, αλλά και μηνύματα αισιοδοξίας για την μετέπειτα ζωή τους, στη συνέχεια δε ακολούθησε διάλογος. Επίσης πραγματοποίησαν από κοινού δραστηριότητες, που βοήθησαν στην πιο στενή επαφή μεταξύ τους, ζωγραφίζοντας σε χαρτόνια, και ανταλλάσσοντας ευχές και σκέψεις.

Προσφέρθηκαν από τους μαθητές τους σχολείου μας και τους χορηγούς φαγητά – αναψυκτικά, ευχετήριες κάρτες κι από ένα συμβολικό δώρο με είδη προσωπικής χρήσεως. Από τη μεριά τους οι ανήλικοι κρατούμενοι προσέφεραν χειροτεχνήματα, που κατασκεύασαν οι ίδιοι και μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη και από το πνεύμα των ημερών, έκλεισε αυτή η ιδιαίτερη επίσκεψή μας.

Συμμετείχαν μαθητές από τα τμήματα Β' τάξης Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων και Γ’ τάξης Ψυκτικών Εγκαταστάσεων, Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Επιχειρηματικής Γεωργίας.

Συνόδευσαν ο Δ/ντης του σχολείου μας κος Καπράνας Γεώργιος και οι εκπαιδευτικοί Πισιώτη Αγγελική, Τσούγκρα Μαρία, Μπαλαμπούτη Ελισσάβετ, Τσιαρδακλή Ελένη και Κουρεμάδη Στεργιανή.