Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Εκπαιδευτικές επισκέψεις του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε δράση των μαθητών του Α3 τμήματος σε συνεργασία με τον κύριο Μακρή Ευάγγελο. 

Συγκεκριμένα οι μαθητές μετέβησαν στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του κυρίου Μακρή Ευάγγελου ο οποίος τους μίλησε για τους κινδύνους στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον. 

Στη συνέχεια οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους του ηλεκτρολογείου και παρατήρησαν τα σήματα ασφαλείας και τα μέσα ατομικής προστασίας τα οποία φωτογράφησαν προκειμένου να συζητηθούν στη συνέχεια στην τάξη. 

Το μάθημα διδάσκουν οι καθηγήτριες Μελισσουργού Γεωργία ΠΕ06 και Χατζηχαραλάμπους Ζωή ΠΕ1702.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Μακρή Ευάγγελο.

 Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε δράση των μαθητών του Α3 τμήματος σε συνεργασία με τον κύριο Αργυρόπουλο Βασίλειο. 

 Συγκεκριμένα οι μαθητές μετέβησαν στην επιχείρηση ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που εδρεύει στον Αλμυρό Μαγνησίας και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. 

Ο κύριος Αργυρόπουλος ξενάγησε τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του. Έγινε επίδειξη σε όλες τις εργαλειομηχανές από τον ίδιο αλλά και το προσωπικό και εξήγησε στους μαθητές εκτός από τη λειτουργία τους τα μέτρα ασφάλειας που απαιτούνται για κάθε μία από αυτές.  Στο τέλος οι μαθητές δέχτηκαν κέρασμα και βγήκαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Το μάθημα διδάσκουν οι καθηγήτριες Μελισσουργού Γεωργία ΠΕ06 και Χατζηχαραλάμπους Ζωή ΠΕ1702. Την επίσκεψη συνόδεψε και ο τομεάρχης του Μηχανολογικού τομέα του ΕΠΑΛ Αλμυρού κος Μαγκλάρας Αθανάσιος ΠΕ1702,

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Αργυρόπουλο και το προσωπικό της επιχείρησης για τη φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου