Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚH ΕΠIΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Μια διαφορετική ανάπαυλα υπήρξε για την ειδικότητα των Υπάλληλων Διοίκησης  και Οικονομικών Υπηρεσιών του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Γ΄ Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού η επίσκεψη του τμήματος τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στο καινούργιο κτήριο του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Η συνάντηση των παιδιών έγινε στο παλιό κτήριο της Σχολής, όπου ο Επίκουρος καθηγητής Θεόδωρος   Μεταξάς  μετά από ένα ζεστό καλωσόρισμα, ενημέρωσε τα παιδιά σχετικά με τη δομή των σπουδών καθώς και τις δυνατότητες που παρέχει στην αγορά εργασίας το συγκεκριμένο πτυχίο.


Εν συνεχεία μαζί με άλλα σχολεία του Βόλου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα καινούργια κτήρια της στοάς Ματσάγγου με ξεναγό αυτή τη φορά τον Πρόεδρο του Οικονομικού Τμήματος Καθηγητή Μιχαήλ Ζουμπουλάκη.


Υπήρξε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων τόσο σε θέματα πρακτικά όσο και θεωρητικά. Κατόπιν μέσα σε θερμό κλίμα ακολούθησε μια συζήτηση γενικού προβληματισμού.

Τα παιδιά τέλος αναχώρησαν ενθουσιασμένα με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εικόνες και κίνητρα για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου