Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Στη Μαρία μας

 Στη Μαρία μας…

 Είναι στιγμές που τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν συναισθήματα…

Είναι όμως και στιγμές που το μεγαλείο ενός ανθρώπου περιγράφεται, από τις ενέργειές του, με χρυσά γράμματα!! Αυτό το μεγαλείο ξεδίπλωνες καθημερινά αγαπημένη μας… πλέον η οικογένειά μας είναι φτωχή…

Είμαστε σίγουροι ότι στη γειτονία των αγγέλων θα τους κερδίσεις όλους με το χαμόγελό σου, το γεμάτο αγάπη ,καλοσύνη, ανιδιοτέλεια!!!

Καλό παράδεισο ψυχή του σχολείου μας!!!

Χριστός Ανέστη!

1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού

1ο ΕΚ Αλμυρού

 Αντλώ από το διαδίκτυο λόγια τρυφερά - λόγια αγάπης από ανάρτηση της συναδέλφου Μάρθας Δρόσου.

"Πώς να σε αποχαιρετήσουμε;

Χθες το πρωί έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους , συναδέλφους, μαθητές και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της απώλειάς σου. Σε γνωρίσαμε ως συνάδελφο και σύντομα γίναμε φίλοι. Ήσουν το πιο αγαπημένο παιδί μιας μεγάλης και ανοιχτής παρέας. Μια μεγάλη αγκαλιά και μια μεγάλη καρδιά για τους συναδέλφους σου αλλά και για τους μαθητές σου που υπεραγαπούσες. Μια καρδιά που έκλεινε ευαισθησία και καλοσύνη. Υπήρξες ένας άνθρωπος μοναδικός, ξεχωριστός. Ακόμα στα αυτιά μας αντηχεί το γέλιο σου και η χαρακτηριστική φωνή σου που ξεσήκωνε ευχάριστα όλο το σχολείο μας. Έφυγες και άφησες σε όλους μας ένα μεγάλο κενό και ένα αναπάντητο γιατί. Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο. Γιατί έφυγες νέα έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη, στη κοινωνία και στην οικογένεια σου. Ήσουν αξιαγάπητη από όλους ανεξαιρέτως. Δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους. Ακέραια με αγνότητα και αγάπη για όλους. Η οικογένειά σου χάνει τη σύντροφο, τη μητέρα, την αδερφή και εμείς οι υπόλοιποι, τη φίλη, τη δασκάλα, τη συνάδελφο. Σήμερα ήμασταν όλοι εκεί, για να σου πούμε πόσο πολύ σ’ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός άνθρωπος ήσουν όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μας. Όμως δεν μπορέσαμε να σε αποχαιρετήσουμε όπως θέλαμε και όπως σου άξιζε. Δεν είχαμε πρόσωπο να φιλήσουμε. Παρά μονάχα θύμησες κλεισμένες σ’ ένα σκοτεινό φέρετρο!

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Μαρία! Σε περιμένει μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων. Το Σχολείο μας, το ΕΠΑΛ Αλμυρού θα είναι φτωχότερο χωρίς εσένα. Όμως είμαι σίγουρη πως και εκεί που είσαι τώρα σκορπάς το γέλιο και τη χαρά όπως έκανες με μας τόσα χρόνια. Θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή μας, στην καρδιά μας! Καλό Παράδεισο γλυκιά μου φίλη!!! Δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!

Μάρθα "

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου