Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Διαδικασία ιχνηλάτησης σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε ένα τμήμα.

 Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, όταν παρουσιασθεί επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή, τότε όλοι οι μαθητές του Τμήματος εκτός των εμβολιασμένων και όσων έχουν Πιστοποιητικό Νόσησης, πρέπει να υποβληθούν την ίδια ημέρα σε rapid test ως εξής:

1. Ο Κηδεμόνας ή ο μαθητής παραλαμβάνει από το Σχολείο την σχετική Βεβαίωση

2. Ο μαθητής συνοδεία Κηδεμόνα (ή συμπληρώνει το σχετικό Έντυπο Γραπτής Συγκατάθεσης  αν δεν μπορεί να παρίσταται), μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας.

3. Απαραιτήτως οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν και τον ΑΜΚΑ τους.

4. Προσκομίζουν στο Σχολείο το αποτέλεσμα ως εξής: οι μαθητές με Αρνητικό, προσέρχονται κανονικά στις τάξεις τους ενώ για τους  μαθητές με Θετικό, οι γονείς τους μας ενημερώνουν είτε τηλεφωνικά είτε αποστέλλοντας email επισυνάπτοντας το αποτέλεσμα. Το πρωτότυπο έγγραφο πρέπει να το καταθέσουν στον Υπεύθυνο Καθηγητή τους για να μην καταγραφούν οι απουσίες τους.  

Σε περίπτωση που ο μαθητής με το κρούσμα φοιτά και σε Τμήμα Ειδικότητας ή Τομέα, τότε και αυτό το τμήμα θα μπει στην διαδικασία ελέγχου με rapid test  (όσοι δεν έχουν νοσήσει ή δεν έχουν εμβολιασθεί).

Οι μαθητές που διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης, κάνουν Self test αντί για Rapid. 

Πατήστε εδώ για  το σχετικό Έντυπο Γραπτής Συγκατάθεσης όταν ο Κηδεμόνας δεν μπορεί να συνοδεύσει το παιδί στην δομή υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου