Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του Τμήματος Μηχανολογικών Κατασκευών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού στην ΕΤΗΛ Α.Ε.


Την Τετάρτη 3 Μαρτίου  2019, οι μαθητές του τμήματος Μηχανολογικών Κατασκευών του Mηχανολογικού τομέα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού, επισκέφθηκαν στο πλαίσιο των διδακτικών επισκέψεων την εταιρεία ΕΤΗΛ Α.Ε. του ομίλου της ΣΙΔΕΝΟΡ στην περιοχή Τσιγγέλι στον Αλμυρό Μαγνησίας.
 Τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε η υπεύθυνη  της μονάδας κα Αποστόλου Αγγέλα , η οποία εξήγησε τις δραστηριότητες της εταιρείας. 
 Στόχοι της εταιρίας  είναι να στηρίζει τους πλέον σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, τη βαριά βιομηχανία και τις κατασκευές δημιουργώντας κατασκευαστικές λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη, αναλαμβάνοντας με απόλυτη υπευθυνότητα τη διεκπεραίωση κάθε απαιτητικής εφαρμογής.
Κύριες δραστηριότητες είναι  οι μεταλλικές κατασκευές που καλύπτουν όλο το φάσμα των κατασκευών σε μηχανήματα, κτήρια και εν γένη βιομηχανικών εγκαταστάσεων, βάση σχεδίων των πελατών της, το μηχανουργείο ειδικευμένο τόσο σε κατασκευές μεγάλων και μικρών εξαρτημάτων καθώς και στις κατασκευές - ανακατασκευές και αναγομώσεις ραούλων καθώς και η κατασκευή και η τοποθέτηση γερανογεφυρών ,ο έλεγχος και η συντήρηση τους.

Στη συνέχεια ο κος Πολύζος Κων/νος μηχανολόγος και ο κος ΖαμπάςΚων/νος μηχανολόγος ξενάγησαν μαθητές και καθηγητές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και έκαναν επίδειξη της χρήσης των διαφόρων μηχανημάτων εξηγώντας τη λειτουργία τους.
 Οι μαθητές επίσης εξασκήθηκαν στη συγκόλληση υπό την καθοδήγηση του κου Αγγελόπουλου Κων/νου εφαρμοστή -  μηχανοτεχνίτη.
 Τους μαθητές συνόδευσαν οι Μαγκλάρας Αθανάσιος, Χατζηπλής Κωνσταντίνος και Χατζηχαραλάμπους Ζωή, μηχανολόγοι εκπαιδευτικοί.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της ΕΤΗΛ Α.Ε.για τη φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου