Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ενημερωτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στο 1o ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού

Το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου, ενημερωτική εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου κ. Γιώργος Ντιζές απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές.
Οι τρόποι για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο καθώς και τα μέσα αυτοπροστασίας αποτέλεσαν τον βασικό άξονα της ομιλίας του.
Οι μαθητές άκουσαν προσεκτικά τις συμβουλές του κ. Ντιζέ, ενώ ακολούθησε συζήτηση με όπου για την επίλυση αποριών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο διευθυντής ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ιδιαίτερα το Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου,  Αστυνομικό Υποδιευθυντή κο Γεώργιο Ντιζέ για την ολόπλευρη ενημέρωση των μαθητών του σχολείου σχετικά με το φλέγον θέμα της “Ασφαλούς  Πλοήγησης στο Διαδίκτυο”.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ  ΑΛΜΥΡΟΥ

ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου