Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ



    Οι μαθητές του 1 ΕΠΑ.Λ ΑΛΜΥΡΟΥ ασχολήθηκαν με ένα πρόγραμμα που είχε τίτλο «Το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και εκγύμνασης».

     Στην πρώτη συνάντηση οι μαθητές χωρίστηκαν σε υποομάδες και στην δεύτερη συνάντηση ελέγχθηκε η πορεία της εργασίας.

    Τον επόμενο μήνα πραγματοποιήθηκε από ομάδα των συμμετεχόντων μαθητών στο πρόγραμμα επίσκεψη στο κατάστημα-συνεργείο της κ. Φανής Γεωργίου. 

 
    Στην συνέχεια, επισκέφθηκε το σχολείο μας, ο κ.  Καραζούπης  πρόεδρος  της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει» , προκειμένου να μιλήσει και να συνδυάσει το ποδήλατο με την οικολογία. 

 
    Επίσης οι μαθητές με συνοδεία καθηγητή επισκέφθηκαν το δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο και του επέδωσαν επιστολή με την οποία ζητούσαν την δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην πόλη του Αλμυρού.

 
     Τον ίδιο μήνα οι μαθητές έδωσαν την τελική μορφή στην εργασία τους και τέλος την παρουσίασαν στους συμμαθητές τους στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου