Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Καθηγητές του ΕΠΑΛ Αλμυρού σε περιβαλλοντικό σεμινάριο στο Κ.Π.Ε. Αρναίας Χαλκιδικής



Στο διάστημα 4-6 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας σεμινάριο με τίτλο:

¨ΜΕΛΙΣΣΑ : Περιβαλλοντικές προσεγγίσεις – Αειφόρες πρακτικές.¨

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτικούς κ. Λυκίδη Ευστάθιο και κα Αρχοντή Βασιλική.
 



 Η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού το σχολικό έτος 2013-2014 καθώς και τα δύο επόμενα έτη, συμμετέχει στο δίκτυο του ΚΠΕ με θέμα ¨Μέλι, τροφή βασιλισσών¨ με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα ¨Από το μέλι έρχομαι και……… στην κορφή τα οφέλη ¨.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το σχολείο μας ήταν το μοναδικό Επαγγελματικό Λύκειο που συμμετείχε με τους εκπαιδευτικούς  του στο σεμινάριο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με την δημιουργία αφίσας , όσο και την κατασκευή εκπαιδευτικού επιτραπέζιου παιχνιδιού.
    
Το εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιγνίδι
Στην διάρκεια του σεμιναρίου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες  εισηγήσεις από εξειδικευμένους επιστήμονες, έγινε προβολή ταινίας, βιωματικό εργαστήριο και δράση στο πευκοδάσος του Χολομώντα.

Αποχωρήσαμε με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις και με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί με τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου