Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"


Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού από τον κ.Ιγνάτιο πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοτών "Αλληλεγγύη" ως δείγμα ευχαριστίας για την παραχώρηση του χώρο στο προαύλιο του σχολείου ούτως σώστε να πραγματοποιούνται οι αιμοδοσίες κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.


Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο αμφιθέατρο του σχολείου μας το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2016 μια πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμυρού και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας η "Αλληλεγγύη".

Η ενημερωτική εκδήλωση αφορούσε την αιμοδοσία και είχε θέμα: "Σώζοντας τον άγνωστο συνάνθρωπό μας - Η αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών".

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Μαγκλάρας Αθανάσιος μηχανολόγος εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού και έφορος αιμοδοσίας του συλλόγου αιμοδοτών "Αλληλεγγύη" καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους όπως και τους ομιλητές κ.Οδυσσέα Απ. Παξινό, ορθοπεδικός - αθλίατρος και κ.Χαμαλίδου Λιάνα αντιπρόεδρο του Σωματείου "SAVE MORAS".


Τον λόγο πήρε ο διευθυντής του σχολείου κ.Καπράνας Γ. ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του τον Σύλλογο "Αλληλεγγύη" για την μεγάλη τιμή που έγινε η βράβευση προς το σχολείο. Επίσης τόνισε ότι το ΕΠΑΛ Αλμυρού θα συνεχίσει να είναι αρωγος σε αυτή την προσπάθεια και με συνεχείς εκδηλώσεις και ομιλίες θα προσπαθεί να προσεγγίζει όλο και περισσότερους εθελοντές αιμοδότες.
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες για την εκδήλωση, αλλά και ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης θα το βρείτε στην ιστοδελίδα του almyrosinfo.gr εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου