Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ομοιώματα πλανητών στο δρόμο Σούρπη – Νηές



Tο  1o ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ και συγκεκριμένα μαθητές της ειδικότητας Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών του Τομέα Μηχανολογίας με τη βοήθεια των καθηγητών τους υλοποίησαν ιδέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Περιοχής Σούρπης «ΝΗΕΣ» και συγκεκριμένα  του μέλους του Συλλόγου κ. Απόστολου Καραΐσκου για την κατασκευή και έκθεση ομοιωμάτων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, τα οποία θα τοποθετηθούν σε ανάλογες αποστάσεις στη διαδρομή Σούρπη – Νηές μαζί με πληροφοριακό υλικό για τον κάθε πλανήτη.





Για την κατασκευή των ομοιωμάτων εργάστηκαν οι μαθητές των τμημάτων Β΄ & Γ΄ τάξης της προαναφερθείσας ειδικότητας:

  1. ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  2. ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  3. ΚΑΤΣΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
  4. ΜΠΕΡΤΣΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
  5. ΔΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΖΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ
  7. ΚΥΡΜΑΣ ΡΑΦΑΗΛ
  8. ΜΠΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  9. ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  10. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
  11. ΤΙΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

υπό την εποπτεία του Υπευθύνου Εργαστηρίου Μηχανολογικών Κατασκευών κ. Χατζηπλή Κων/νου ειδικότητας Μηχανολόγου, του Τομεάρχη Μηχανολόγων κ. Μαγκλάρα Αθανασίου ειδικότητας Μηχανολόγου και του Δ/ντή του 1ου Ε.Κ. Αλμυρού κ. Νικολόπουλου Δημήτρη ειδικότητας Οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου