Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με πολλές ευχές και χαμόγελα έγινε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο Αγιασμός στο σχολείο μας για τη νέα σχολική χρονιά. 


Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Νικόλαος Μανθογιάννης ο οποίος ανέγνωσε και το μήνυμα του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου προς τους μαθητές τη μητροπολιτικής μας περιφέρειας.





Στη συνέχεια μίλησε εκπρόσωπος του Δημάρχου κου Εσερίδη, ο κος Νικοβιώτης και τόνισε το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για όλους τους μαθητές και τους εκπαίδευτικούς. Τόνισε τους κινδύνους που διατρέχουν στην ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται όπως αλκοόλ, ουσίες, τροχαία ατυχήματα, σχολικός ή διαδικτυακός εκφοβισμός και τους παρότρυνε να μιλούν για ρα προβλήματά τους σε γονείς κι εκπαιδευτικούς.

Στη συνέχεια ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Καπράνας Γεώργιος ανέγνωσε το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κου Σαβελίδη και μίλησε από καρδιάς στους μαθητές για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να μην απογοητεύονται από όποια προβλήματα και αποτυχίες παρουσιάζονται, αλλά να συνεχίζουν να αγωνίζονται μέχρι να πραγματοποιήσουν τα ονειρά τους.

Επίσης ανέγνωσε τους επιτυχόντες τους σχολείου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις, που ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά.


 


 Οι μαθητές αφού παρέλαβαν τα βιβλία τους αποχώρησαν από το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου