Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Ο διευθυντής, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων το 15/μελές συμβούλιο και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων του Ν. Μαγνησίας, το οποίο επανειλημμένα έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο προς το σχολείο μας.

Ο διευθυντής, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κύριο Ρούσσα Αργύριο για την ευγενική χορηγία εξοπλισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στη γραμματεία του σχολείου μας, βοηθώντας στην ομαλότερη λειτουργία της.

Ο διευθυντής, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κύριο Δημήτριο Καλλέ για την ευγενική χορηγία εξοπλισμού (απορροφητήρα), ο οποίος πρόκειται να τοποθετηθεί στο εργαστήριο Τροφίμων και Ποτών του 1ου Ε.Κ. Αλμυρού, συντελώντας στην πληρέστερη λειτουργία του. 

Ο διευθυντής, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κύριο Ρούσσα Αργύριο για την ευγενική χορηγία εξοπλισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στη γραμματεία του σχολείου μας συντελώντας στην πληρέστερη λειτουργία της.

Η άμεση ανταπόκριση επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Αλμυρού προσφέροντας εξοπλισμό στο σχολείο μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση υποδηλώνοντας στους μαθητές- αυριανούς τεχνίτες, ότι αφουγκράζονται τον παλμό τους και δίνει επιπρόσθετο κίνητρο στους εκπαιδευτικούς να εκτελούν το έργο τους απρόσκοπτα και δημιουργικά.

    Εκ της διευθύνσεως του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου