Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την επιχείρηση Colibri και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες κ. Αυγουλά Αντώνιο και κ. Καραχάλιο Άρη, για την προσφορά εξοπλισμού που τοποθετήθηκε στο γραφείο εκπαιδευτικών του σχολείου, βοηθώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση του έργου τους.

Τέτοιες χορηγίες, σε δύσκολους μάλιστα καιρούς, οι οποίες βοηθούν στην ανανέωση του υπάρχοντος εξοπλισμού του σχολείου δείχνουν ότι το σχολείο μας αναγνωρίζεται για την προσφορά του από την τοπική κοινωνία και ελπίζουμε να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ  ΑΛΜΥΡΟΥ
ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την επιχείρηση  “GOSSIP”  και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες κύριο Χρήστο Μπραζογούλα και κύριο Μιλτιάδη Μητράκο για την προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού που τοποθετήθηκε στο “γραφείο μαθητείας” του σχολείου βοηθώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση του έργου των υπεύθυνων εκπαιδευτικών .
  
Για μια ακόμη φορά η συγκεκριμένη επιχείρηση, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι επιχειρηματίες οι οποίοι βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τους δοθεί η ευκαιρία τα παιδιά μας, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε επάξια στο νέο θεσμό της μαθητείας, που στόχο έχει την εύρεση εργασίας και την πληρέστερη επαγγελματική κατάρτιση των μαθητών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ  ΑΛΜΥΡΟΥ
ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου