Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ (ΣΧΟΛΙΚΑ / ΚΤΕΛ)

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023 - 2024

 
1.       Μαθητές από Αγία Τριάδα, Αγίους  Θεοδώρους, Αχίλλειο, Γάβριανη, Πλάτανο, Πτελεό και Σούρπη
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που ξεκινάει από Γάβριανη  και θα αποβιβάζονται στην είσοδο του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό σχολείο που περνάει από το Δασαρχείο στις 13:50.
 
2.       Μαθητές από Αμαλιάπολη
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο λεωφορείο της γραμμής από Αμαλιάπολη  μέχρι τη Σούρπη , από κει θα παίρνουν το μαθητικό λεωφορείο που ξεκινάει από τη Γάβριανη και θα αποβιβάζονται στην είσοδο  του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που περνάει από το Δασαρχείο στις 13:50, θα κατεβαίνουν στη διασταύρωση της Αμαλιάπολης και από κει θα παίρνουν το λεωφορείο της γραμμής μέχρι την Αμαλιάπολη.
 
3.       Μαθητές από Γλύφα
Το πρωί θα επιβιβάζονται από το Αχίλλειο στο μαθητικό λεωφορείο που ξεκινάει από τη Γάβριανη και θα αποβιβάζονται στην είσοδο του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που περνάει από το Δασαρχείο στις 13:50 και θα αποβιβάζονται στο Αχίλλειο.
 
4.       Μαθητές από Ν.Αγχίαλο, Μικροθήβες και  Κρόκιο
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που ξεκινάει από τη Ν.Αγχίαλο  και θα αποβιβάζονται στην είσοδο του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που περνάει από την είσοδο του σχολείου προς το ποτάμι στις 14:15.
 
5.       Μαθητές από Μάραθο και Χρυσή Ακτή Παναγιάς
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο λεωφορείο της γραμμής που ξεκινάει από το Βόλο στις 7:00 εως τη Ν.Αγχίαλο, από εκεί  θα πάρουν το μαθητικό λεωφορείο και θα αποβιβάζονται στην είσοδο του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που περνάει από την είσοδο του σχολείου προς το ποτάμι στις  14:15 και θα αποβιβάζονται απευθείας στο Μάραθο και τη Χρυσή Ακτή Παναγιάς.
 
6.       Μαθητές από Αϊδίνι
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο για τα δημοτικά (μικρό λεωφορείο) που ξεκινάει από εκεί στις 7:50 και θα αποβιβάζονται στην είσοδο του σχολείου στις 8:15.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που περνάει από την είσοδο του σχολείου προς το ποτάμι στις 14:15.
  
 
7.       Μαθητές από Ανάβρα και Ανθότοπο
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που ξενινάει από την Ανάβρα και θα αποβιβάζονται στο ΓΕΛ Αλμυρού.
Το μεσημέρι  θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο για Ανάβρα από την είσοδο του ΓΕΛ Αλμυρού στις 13:50.
 
8.       Μαθητές από Βρύναινα
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο λεωφορείο της γραμμής από Βρύναινα  μέχρι τη Σούρπη , από κειθα παίρνουν το μαθητικό λεωφορείο που ξεκινάει από τη Γάβριανη και θα αποβιβάζονται στην είσοδο  του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο που περνάει από το Δασαρχείο στις 13:50, θα κατεβαίνουν στη Σούρπη και από κει θα παίρνουν το λεωφορείο της γραμμής μέχρι την Βρύναινα.
 
9.       Μαθητές από Κωφούς
Το πρωί θα επιβιβάζονται στο λεωφορείο της γραμμής και θα αποβιβάζονται στην είσοδο του σχολείου.
Το μεσημέρι θα επιβιβάζονται στο μαθητικό λεωφορείο από το ΓΕΛ Αλμυρού στις 13:50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου