Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ



      Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμυρού Ευάγγελο Χατζηκυριάκο είχαν την Πέμπτη 18 Απριλίου μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του ΕΠΑΛ Αλμυρού.

     Σκοπός της συνάντησης ήταν να επιδώσουν στο Δήμαρχο επιστολή εκφράζοντας έτσι την επιθυμία τους και την ανάγκη για την δημιουργία δικτύου ποδηλατόδρομων στον Δήμο του Αλμυρού.

     Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις των μαθητών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ευαισθητοποίηση που δείχνουν για τα περιβαλλοντικά θέματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους μαθητές  για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και αφορούν στην προάσπιση και προστασία του περιβάλλοντος όπως είναι οι βιοκλιματικές αναπλάσεις για το κέντρο της πόλης, το Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ κα , τονίζοντας ότι η προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος και κατά συνέπεια η βελτίωση της ποιότητα ζωής των πολιτών είναι άμεση προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή .

      Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μαθητές για την παρέμβασή τους και τους προέτρεψε να τον επισκεφθούν ξανά, εφόσον έχουν νέες προτάσεις ή ανησυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου