Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ, Β΄ ΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ


 ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου οι μαθητές που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής-Δήλωση Προτίμησης κατά την περίοδο από 14 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2018 (Α΄ φάση), θα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «e-eggrafes» του ΕΠΑ.Λ. που επέλεξαν και οφείλουν να παρουσιαστούν έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου & ώρα 13:15 για την οριστική εγγραφή τους, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης εκτυπωμένη από «e-εγγραφές»

2. Τίτλο Σπουδών

  •   Απολυτήριο Γυμνασίου (μόνο πρωτότυπο) ή Πιστοποιητικό Σπουδών για εγγραφή στην Α΄τάξη. (Αποστέλλετε από το αντίστοιχο Γυμνάσιο).

  •     Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ κ.λ.π.) ή Πτυχίου (ΕΠΑΛ, ΤΕΛ, ΕΠΛ, Α΄ και Β΄ Κύκλου ΤΕΕ, ΕΠΑΣ) για εγγραφή στην Β΄ & Γ’ τάξη.

3. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Πιστοποιητικό γέννησης για σχολική χρήση του εγγραφόμενου μαθητή/τριας.

4. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή/τριας.

5. Μία (1) φωτογραφία αν μετακινούνται με το ΚΤΕΛ.



ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι μαθητές που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής-Δήλωση Προτίμησης για ανανέωση εγγραφής, οφείλουν να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή τους έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου & ώρα 13:15, όπου θα συμπληρώσουν τις προβλεπόμενες Αιτήσεις και Υπεύθυνες Δηλώσεις.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι μαθητές που επιθυμούν για οποιοδήποτε λόγο να τροποποιήσουν την αρχική εγγραφή τους, πρέπει να προσέλθουν στον Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. από την Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (Β΄ φάση) όπου θα του υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση να διαγράψει την Αίτησή τους και στη συνέχεια να υποβάλουν νέα.

Οι μαθητές αυτοί θα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «e-εγγραφές» του ΕΠΑ.Λ. που επέλεξαν από την Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου, όπου οφείλουν να παρουσιαστούν με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά την ημέρα λειτουργίας του ΕΠΑ.Λ., για να γίνει η οριστική εγγραφή τους.

Β΄ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του ΥΠ.Π.Ε.Θ., η Β΄ φάση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής-Δήλωσης Προτίμησης θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, όπου η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι ανοικτή να υποδεχτεί νέες αιτήσεις εγγραφής! Και σε αυτή την περίπτωση, οι μαθητές αυτοί θα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «e-εγγραφές» του ΕΠΑ.Λ. που επέλεξαν από την Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου, όπου οφείλουν να παρουσιαστούν με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά την ημέρα λειτουργίας του ΕΠΑ.Λ., για να γίνει η οριστική εγγραφή τους.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ Γ.Ε.Λ. ΣΤΟ 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Για να μπορέσουν να δημιουργηθούν όλοι οι τομείς και οι ειδικότητες είναι καλό οι μαθητές/τριες, που ενδιαφέρονται για μεταγραφή στην Α’ και Β’ ΕΠΑ.Λ.  να προσέλθουν στα γραφεία του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ από Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 για να την πραγματοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου