Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΥ κου ΒΕΡΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ



Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού που εκπονεί πρόγραμμα  θέμα « Η ιστορία και οι προοπτικές της  μεταλλευτικής εξόρυξης  στην Ελλάδα και στην περιοχή μου» πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κο Βέργο Αλέξανδρο, μεταλλειολόγο,  με θέμα «Η μεταλλευτική εξόρυξη στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας – Περιβαλλοντικές επιπτώσεις».


Την ομιλία παρακολούθησαν τα μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας, ο δ/ντης του σχολείου κος Καπράνας Γεώργιος, καθηγητές και  εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παραβρέθηκαν επίσης ο κος Τσουκάλης Ιωάννης εργοδηγός και ο μεταλλειολόγος κος Λώλος Κων/νος από την εταιρία ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της  ανακύκλωσης μεταλλευτικών προϊόντων. 


Ο κος Λώλος μίλησε στα παιδιά και τα προσκάλεσε να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της  εταιρίας.


Την ομιλία οργάνωσε ο υπεύθυνος καθηγητής του προγράμματος Μαγκλάρας Αθανάσιος μηχανολόγο σε συνεργασία με τους καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Βαρδάκη Κων/νο μηχανολόγο, Χατζηπλή Κων/νο μηχανολόγο και Χατζηχαραλάμπους Ζωή  μηχανολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου