Επικοινωνία

email: mail@1epal-almyr.mag.sch.gr Τηλέφωνα: Γραμματεία: 2422-0-23700, Διευθυντής: 2422-0-24757, Fax: 2422-0-24757, Ταχυδρ.Διεύθ: Οπλ.Ι.Βελέντζα & Μητάκου, 37100 Αλμυρός Μαγνησίας. Υπεύθυνος Ιστολογίου: Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ86 email: dvalkan@sch.gr

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού φύτευσαν καλλωπιστικά φυτά στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αλμυρού

Το 1ο Εργαστηριακό κέντρο Αλμυρού  πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη, με τους μαθητές της Β τάξης του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ  Αλμυρού, στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.
 Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου του ναού με την φύτευση γαρύφαλλων.  Τα φυτά παρήχθησαν στο θερμοκήπιο του 1ου Ε.Κ. Αλμυρού από τους ίδιους τους μαθητές. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές ασκήθηκαν δημιουργικά πάνω στο αντικείμενο της εκπαίδευσής τους και ταυτόχρονα έδειξαν την περιβαλλοντική τους ευαισθησία, ομορφαίνοντας τον  χώρο και παραδίδοντάς τον  στους συμπολίτες τους αναβαθμισμένο.
Ο Ιερέας του ναού πατήρ Ευστάθιος Βαρβαρέλης  ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές τους και προσέφερε σε όλους αναψυκτικά.
Οι Δράσεις αυτές των μαθητών θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης σε κάθε ευκαιρία στα πλαίσια των διδακτικών τους επισκέψεων.
Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγήτριές τους κυρίες Παπαδοδήμου Μαρία και Βαρδάκα Μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου